Dannozzle Dansk version
Dannozzle English version
dn09_u_menu.gif

UK profileFIRMAPROFIL


AtlantisFinalTakeoff.jpg klik for stor udgavedannozzle ApS er et dysefirma, med beliggenhed i Støvring ved Aalborg, som har specialiseret sig indenfor dyser og tilbehør til alle former for renseopgaver.

dannozzle er både produktionsvirksomhed og handelsfirma. For at holde kvaliteten i top, producerer vi selv en del af vore produkter, og køber de resterende hos de førende producenter i verden.

Vi bestræber os på at levere produkter af meget høj kvalitet, og sælger derfor kun varer, som vi kan stå 100 % inde for.

Som en yderligere kvalitetskontrol gennemfører vi løbende gennemgribende tests af vores produkter for at sikre vore kunder så problemfrie produkter som overhovedet muligt.

Vi lægger stor vægt på kundeservice, og vi er derfor altid klar til at svare på evt. spørgsmål, enten via e-mail eller telefon. Vi vil bestræbe os på at besvare alle e-mails samme dag, som de er modtaget.

Vi ser frem til et møde med Deres firma, ligesom vi altid modtager forespørgsler som vil blive behandlet med vores bedste opmærksomhed. 
 

Klik og se film (AVI format)Dannozzle nye StikRotor og StikVibRotor er et godt eksempel på dannozzle teknologi, vist her til højre i 3D animation (klik på foto og se film.)
Stik Rotoren er specielt effektiv til at punktfjerne hårde aflejringer i stikrør, større rør eller lige rørstrækninger.
Stikrotor kan også anvendes til punktrodskæring

Spacer 10 Pixel
Feedback, information & support - Webmaster

Østre Allé 6  |  9530 Støvring  |  Denmark  |  T. +45 7020 7188  |  F +45 7020 7189  |  sales@dannozzle.dk