dn09_u_menu.gif

UK profile

 

Firmaprofil


 Dyser og pumper designet til at virke hvor det er muligt !

 

 
Dannozzle er en innovativ udvikler og producent af dyser til rør fra 7mm til 3m i diameter og sælger skræddersyede dyser tilpasset hver kundes behov.

Bl.a. har Dannozzle sin Power Pipe Cleaner til brug i rør med stor diameter.

Power Pipe Cleaneren tillader hurtig og effektiv rengøring af rør med stor diameter med store besparelser af de mandetimer, der ellers skal til for at udføre disse opgaver manuelt.

Power Pipe Cleaneren styres på afstand og reducerer eller eliminerer dermed helt brugen af sikkerhedsudstyr. Med det udskiftelige udstyr på Power Pipe Cleaneren er den velegnet til rengøring i rør fra 0,63m til 3m i diameter.

Dannozzle leverer også en række af dyser til brug i mindre rør. Vores StikVibRotor er velegnet til fjernelse af hårde aflejringer i stikledninger og ved rørsamlinger. StikVibRotoren er let at styre ind i eller forbi stikledninger, hvilket gør den velegnet til brug i rørsystemer, hvor adgangen til rørene ellers er besværlig. Film og animationer af dysen er tilgængelig på hjemmesiden.
 StikVibTest.jpg
 IMG_1284_1.jpg

Desuden bygger og udvikler Dannozzle også pumper og dyse anlæg for at dække alle kundernes behov, deriblandt vand- og spildevands-sektoren, fødevareindustrien, offshore, marine og andre opgaver hvor vand bruges som værktøj.

Alle Dannozzles produkter er, hvor muligt, designet til at fungere ved lavt tryk og lav vandmængde, for at reducere ressourcespild.

Til udfordringer hvor de eksisterende løsninger er uegnede, har Dannozzle en bred teknisk baggrund, der lader os finde løsninger på langt de fleste kunders behov.

Ud over vores specialiserede løsninger tilbyder Dannozzle også dyseindsatser i både rund- og fladstråle med et tryk op til 4000 bar.

Spacer 10 Pixel
Feedback, information & support - Webmaster

Østre Allé 6  |  9530 Støvring  |  Denmark  |  T. +45 7020 7188  |  F +45 7020 7189  |  sales@dannozzle.dk